PLC Programmeur

Omnimax B.V. zorgt voor alle besturingstechnische zaken aangaande industriƫle automatisering. Dit maakt het werken bij Omnimax B.V. afwisselend en leerzaam. Denk hierbij aan het ontwerpen, van productielijnen en/of machines voor diverse fabrieken en bedrijven, paneelbouw en ondersteuning van een technische dienst, PLC installaties, rollenbaan systemen en overige complexe besturings-, meet- & regelsystemen. Buiten dat geeft Omnimax B.V. je alle mogelijkheden om aanvullende vaktechnische opleidingen te volgen. Zowel ervaren als beginnende tekenaars zijn van harte welkom.

U bent in het bezit van een afgeronde MBO/MTS opleiding of gelijkwaardig, richting elektrotechniek. Ervaring op elektrotechnisch en elektronisch gebied in een soortgelijke functie (stage) is een pre. Goed in Engels en Duits in woord en geschrift. Daarnaast beschikt u over kennis en ervaring van PLC- en andere besturingstechnieken.

Wij bieden je naast een uitdagend en afwisselend werkklimaat ook nog eens een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden met onder meer een zeer concurrerend salaris. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van het kennis- en ervaringsniveau.

Tevens worden schoolverlaters uitdrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze web-site www.omnimax.nl

Uw schriftelijke sollicitatie kunt u richten aan: Omnimax B.V. t.a.v. Mark Zwanenberg, Etruskenweg 32a, 5349 AZ Oss

of per e-mail: mark.zwanenberg@omnimax.nl