Elektromonteur

Omnimax B.V. zorgt voor alle technische zaken aangaande industriƫle automatisering. Dit maakt het werken bij Omnimax B.V. afwisselend en leerzaam. Denk aan het ontwerpen, aanleggen, repareren en onderhouden van productielijnen in diverse fabrieken en bedrijven, paneelbouw en ondersteuning van een technische dienst, PLC installaties, rollenbaan systemen en overige complexe besturings- en meet & regelsystemen. Buiten dat geeft Omnimax B.V. je alle mogelijkheden om aanvullende vaktechnische opleidingen te volgen. Zowel ervaren als beginnende elektromonteurs en tekenaars zijn van harte welkom.

U bent in het bezit van een afgeronde MTS opleiding of gelijkwaardig, richting elektrotechniek. Ervaring op elektrotechnisch en elektronisch gebied in een soortgelijke functie (stage) is een pre. Daarnaast beschikt u over kennis en ervaring van PLC- en andere besturingstechnieken.

Wij bieden je naast een uitdagend en afwisselend werkklimaat ook nog eens een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden met onder meer een zeer concurrerend salaris en een spaarloonregeling. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van het kennis- en ervaringsniveau. Ook aanvullende vaktechnische cursussen worden volledig betaald.

Tevens worden schoolverlaters uitdrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze web-site www.omnimax.nl

Uw schriftelijke sollicitatie kunt u richten aan: Omnimax B.V. t.a.v. Mark Zwanenberg, Etruskenweg 32a, 5349 AZ Oss

of per e-mail: mark.zwanenberg@omnimax.nl