Commercieel Medewerker Buitendienst


Functie omschrijving
Als Commercieel Medewerker Buitendienst ben je mede verantwoordelijk voor het gehele verkooptraject, van het zoeken naar prospects tot het sluiten van de verkoopovereenkomst en de eventuele nazorg. Hiertoe stel je samen met het verkoopteam een prospectlijst van mogelijke klanten op. Vervolgens benader je deze potentiële klanten telefonisch om de interesse voor onze diensten en producten vast te stellen.

Binnen het verkoopteam werk je nauw samen met je collega’s en inkoop.

Functie eisen
Je hebt een werkniveau of opleiding op MBO+ / HBO-niveau en ervaring of interesse in een commerciële richting. Uiteraard heb je een gezonde commerciële instelling, ben je communicatief vaardig en ben je ondernemend, stressbestendig en resultaatgericht. Het werken met targets ervaar je als een uitdaging!
Bovendien heb je affiniteit met de markten waarin Omnimax B.V. actief is (Machinebouw, kraanbouw, logistiek en Industrieelautomatisering).
Tevens heb je een perfect gevoel voor wat een klant wil en heb je een natuurlijke drang om in korte tijd meetbare prestaties neer te zetten .


Geboden
Een marktconform salaris en een plezierige stimulerende werkomgeving met een open cultuur en een jong team van enthousiaste collega’s.


Standplaats
Oss


Interesse
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Omnimax B.V.
contactpersoon:
tel: 0412-456617
e-mail : info@omnimax.nl

 

Het betreft een betrekking van minimaal 20 uur / maximaal 40 uur per week.