Industriële Automatisering, Engineering en Concept                 Odoo CMS- Sample image floating
         
  Nieuws

25
Mei


Webshop is renovated!


Misschien heb je het al gezien, de nieuwe website is online! We zijn blij je te kunnen vertellen dat we onze website hebben geüpgraded voor een betere klantervaring.

We thought that it was harshly needed to upgrade the webshop. So we added a lot of new features and products. Everyone will have a better and more customer friendly experience while using the webshop. We will keep the webshop updated!

Please feel free to let us know what you think!
If you find any problems, please let us know as well.23
feb

Our new website is online!


You might have already seen it, the new website is online!
We are happy to tell you that we upgraded our website for a better customer experience.

We dachten dat het hard nodig was om de website te upgraden. Dus nadat we hadden nagedacht over wat we zullen veranderen en onze fantasie hebben getrokken, hebben we het gedaan. Niet alleen deze website, maar ook OmniLAN en Omnikabel zijn veranderd, vergeet ook daar niet een kijkje te nemen.

Laat ons gerust weten wat u ervan vindt!
Als u problemen ondervindt, laat het ons dan ook weten.

Welkom 

Welkom bij Omnimax B.V.

Wij werken graag met industriële automatisering Of het nu gaat om een kleine machinebesturing, de ontwikkeling van een concept, de volledige uitbesteding van een groot project. De basis is en blijft ervoor zorgen dat de klant het beste krijgt voor zijn toepassing. Door dit doel na te streven, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe technieken en middelen om onze klanten het beste te bieden dat beschikbaar is voor hun toepassing.

Maak kennis met Omnimax B.V. en laat u informeren door innovatief advies.

Bel of mail ons voor een vrijblijvend adviesgeprek.
Tel: +31 (412) 456 617
Mail: info@omnimax.nl

Stage

Omnimax B.V. is een erkend leerbedrijf bij het SBB. Wij geven jongeren de kans om zich te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Heb jij interesse in een plek als stagiair neem dan contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar:   werkenstage@omnimax.nl

Check Stagemarkt.nl om te zien of jouw opleiding al is erkend en of er nog plaatsen vrij zijn bij Omnimax B.V.                     (Klik op de afbeelding om Omnimax B.V. te bekijken op Stagemarkt.nl)

                                   SBB