Industriële Automatisering, Engineering en Concept                 Odoo CMS- Sample image floating
Nieuws

11
Nov


Onze nieuwe website is online!                           


Misschien heb je het al gezien, de nieuwe website is online! We zijn blij je te kunnen vertellen dat we onze website hebben geüpgraded voor een betere klantervaring.

We dachten dat het hard nodig was om de website te upgraden. Dus nadat we hadden nagedacht over wat we zullen veranderen en onze fantasie hebben getrokken, hebben we het gedaan. Niet alleen deze website, maar ook OmniLAN en Omnikabel zijn veranderd, vergeet ook daar niet een kijkje te nemen.

Laat ons gerust weten wat u ervan vindt!
Als u problemen ondervindt, laat het ons dan ook weten.

Welkom 

Welkom to Omnimax B.V.

Innovatieve Oplossingen

Wij houden ons met plezier bezig met industriële automatisering in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een kleine machinebesturing, het uitwerken van een concept, of het compleet uitbesteden van een groot project. De basis is en blijft ervoor te zorgen dat de klant het beste krijgt voor zijn toepassing. Door het nastreven van deze doelstelling zijn wij continu op zoek naar nieuwe technieken en middelen om onze klanten het beste te kunnen bieden wat er verkrijgbaar is voor hun toepassing. 

Maak kennis met Omnimax B.V. en laat u voorlichten door een vernieuwend advies.            

Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek:
+31 (412) 456617

Stage

Omnimax B.V. is onderdeel van erkend leerbedrijf SBB. We geven tieners de kans om zichzelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf.

Heb je interesse in een plek als stagiair, neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar werkenstage@omnimax.nl

SBB