welkom bij Omnimax


 

Vernieuwende en innovatieve oplossingen.

Wij houden ons met plezier bezig met industriƫle automatisering in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een kleine machinebesturing, het uitwerken van een concept, of het compleet uitbesteden van een groot project. De basis is en blijft ervoor te zorgen dat de klant het beste krijgt voor zijn toepassing.


Door het nastreven van deze doelstelling zijn wij continu op zoek naar nieuwe technieken en middelen om onze klanten het beste te kunnen bieden wat er verkrijgbaar is voor hun toepassing.

Voor het vervaardigen van de panelen en installatie leveren wij in detail uitgewerkte materiaallijsten voorzien van alle relevante aanduidingen zoals merk, kwaliteit, testspecificaties, etc., alsmede I/0-lijsten voorzien van alle specificaties voor de programmering compleet met programmering en in bedrijfstelling. Na het opstarten en/of ingebruikname van de machine wordt alle documentatie alsmede de revisiegegevens verwerkt in een specifiek service-manual. Onze engineers zijn pragmatisch, meedenkend, flexibel en creatief. Zij zijn vertrouwd met diverse tekenprogramma's en maken gebruik van de allerlaatste ontwikkelingen op soft- en hardware gebied. Bovendien beschikken zij over de nodige ervaring, waardoor meer dan eens een innovatieve methode of bijzondere oplossing wordt ontwikkeld. Tevens kunnen we bestaande elektrische schema's overzetten naar CAD. Of de uiteindelijke installaties nu eenvoudig zijn of zeer complex, het uiteindelijke succes van automatisering wordt bepaald door een goede analyse en een doordacht ontwerp, waarbij de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid zeer belangrijke elementen zijn.


Technische "vormgeving"

Op het gebied van productielijnbesturingen en procesautomatisering verzorgen wij overzichtelijke en doordachte besturingspanelen compleet met ontwerp en montage.

Onze besturingspanelen worden aan de hand van de specificaties van de klant ontworpen en gebouwd. De klant heeft hierbij de keuze gebruik te maken van onze gebruikelijke merken, waarvan zeer specifieke kennis in huis is of, indien gewenst, de merken te gebruiken welke standaard bij de klant gebruikt worden, zodat geen nieuwe voorraad reserve onderdelen ontstaat. Uit oogpunt van efficiency, bouwen wij deze panelen in eigen beheer. Dit heeft tot voordeel dat de constructie van de panelen parallel loopt met ontwikkeling van de besturingsprogrammatuur waardoor wij direct de functionaliteit en "performance" van de panelen kunnen toetsen aan de praktijk. Al onze voedingsverdelers en procesbesturingskasten worden gebouwd volgens de laagspannings- en EMC-richtlijnen en voldoen uiteraard aan de CE normering. Vanzelfsprekend besparen wij met deze efficiƫnte manier van werken veel tijd en dus geld.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

We geven graag antwoord op uw vragen en nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen. Telefoon: +31 (412) 456 617